Despre cercei!

Buna din nou ! Cum v-am promis si in articolul trecut astazi vreau sa vorbim despre cercei . Imi plac la nebunie ,am o colectie intreaga. Nu exista zi in care sa nu port. In unele din postarile mele v-am povestit si despre cum am plecat de acasa fara cercei si am ajuns sa imi cumpar o pereche doar pentru faptul ca nu suport sa am urechile goale. :))  .  In general prefer cerceii medii spre mari, cercei argint , colorati sau chiar negri.  

Oriunde calatoresc trebuie sa ma intorc acasa cu o pereche minim de cercei,nu din cei mai scumpi insa sa ii pot adauga la colectia mea. 

Nu i-am mai innumarat de foarte mult timp dar acum ceva vreme erau aproape de 100 de perechi. Am „norocul” de a m-ai pierde cate unul atunci cand nu ma astept. De ceva vreme au inceput foarte mult sa-mi placa perechile de cercei argint  . Mi se par foarte usor de asortat si extrem de finuti. 

Pe site-ul Ioana Preda am gasit o pereche de cercei care mi se par in ton cu apropierea Craciunului. I-am privit si am simtit ca vad un fulg de nea. Cercei-Argint-Olympea

In continuare, mai jos, o sa va inserez fotografii cu cateva din modele de cercei care mi-au atras mie atentia de pe acest site. Voua va plac cerceii? Ce model preferati? O zi perfecta va doresc!

Cercei-Argint-Moraw_MG_5464Cercei-Argint-Dark-FionaCercei-Argint-Double-Wear

Publicitate

Un gând despre &8222;Despre cercei!&8221;

Comentariile nu sunt permise.