Portofele Barbati Adona

    Buna tuturor! Stiti sigur deja ca site-ul Adona este printre preferatele mele. Aici gasim tot felul de minunatii. De la genti,accesorii,ceasuri toate atat pentru femei cat si pentru barbati. Produsele variaza intre piele naturala, piele ecologica si textile . Cu siguranta noi, fetele suntem mult mai interesate de accesorii decat barbatii. Insa a venit vremea sa ii indemnam sa isi achizitioneze si ei macar cate un portofel. Sunt de parere ca un barbat adevarat va alege intotdeauna un portofel de calitate. Asadar, site-ul Adona vine in ajutorul lor avand o multitudine de exemple la categoria portofele barbati  . Cu siguranta un portofel o sa il foloseasca zilnic deci acesta trebuie sa arate cat mai bine,sa fie dintr-un material bun, sa fie spatios dar si practic. Am sa va dau acum cateva informatii despre portofele in general pentru a va ajuta putin in alegerea unuia. 

  • Portofel barbati bifold. Acesta este cel mai cunoscut. Este format din doua parti si se deschide ca si o carte. 
  • portofel_barbati_negru_gpb424_3_portofel_barbati_negru_gpb424_5__4
  • gpb550-cafeniu_2__1portofel_barbati_negru_gpb424_5__4portofel_barbati_negru_gpb498_1_portofel_barbati_negru_gpb498_4_
  • Portofel bărbătesc trifold. Acesta este format din trei parti,dupa cum v-ati dat seama deja din denumire. Se poate inchide parte peste parte,sau rulat.
  • gpb407_maro_4_gpb407_maro_2__1_1
  • Portcardul și portofelul cu clips pentru bani. Portofelul pentru călătorii sau portofelul de haină. Este fabricat special pentru a ajunge repede la acte si documentele specifice pentru calatorii. Acest portofel este unul din două părți sau cu deschidere în acordeon. 
  • gpb455_2__1

 gpb339_negru_3_gpb339_negru_6_

Pe acest site gasiti portofele cu un design modern,elegant si care te ajuta sa iti arati personalitatea printr-un simplu accesoriu. Optati intotdeauna pentru un portofel din piele pentru ca acesta sa va fie alaturi in orice moment. 

Toate produsele pe care le comandati de pe site o sa le primiti intr-o cutie eleganta perfecta chiar si pentru a o face cadou. 

In aceasta perioada aveti ocazia de a achizitiona aceste portofele avand o reducere destul de mare ,nu ratati ar fi pacat. 

Ah,da! Era sa uit! Am auzit un zvon cum ca banii in aceste portofele deosebite fac pui ! (joke:)) )

O zi minunata va doresc si spor la cumpararea portofelelor de pe Adona!

14034981_1037575983017202_5395554608606313633_n

Publicitate