Velashape 3 ?!

Buna si bine v-am regasit aici !
 
Sanatatea trebuie sa fie pe locul principal in viata noastra, a tuturor. De obicei avem tendinta de a fi delasatori atunci cand vine vorba de propria persoana. Insa trebuie sa invatam ca daca noi nu avem grija de corpul nostru nimeni altcineva nu ar avea de ce sa faca acest lucru. Sportul este foarte important in viata noastra. Fiecare dintre voi cred ca ati observat ca dupa un antrenament usor sau mai greu intr-o sala de sport sau chiar in aer liber va simtiti mult mai energici. Daca facem miscare zi de zi starea noastra o sa se schimbe in bine. Pe langa aceasta miscare intotdeauna este bine venit un tratament celulita , aceasta din urma fiind intotdeauna o problema a noastra, a femeilor. 
Trebuie sa intelegem ca aceasta celulita este o conditie, nicidecum  o boala, reprezentata de prezenta tesutului adipos . Cauzele pricipale ale aparitiei celulitei sunt: hormonii estrogeni, deshidratarea, retentia de lichide, insuficienta venoasa cronica, sedentarismul, consumul crescut de zaharuri, obezitatea. In ajutarea noastra in batalia cu celulita apare Velashape 3 .  Este cea mai noua modalitate nonchirurgicala de tratare a zonelor cu celulita si piele lasata.  Aceasta permite incalzirea controlata, profunda a celulelor adipoase, a septurilor fibroase conjunctive din jurul lor si a fibrelor de colagen, datorita combinarii radiofrecventei bipolare cu lumina infrarosie, vacuum si masaj . Inaintea tratamentul se discuta cu medicul si dupa investigare se decide cate sedinte trebuie sa faceti in functie de  zona tratata, tipul si gradul celulitei sau al laxitatii pielii . 
Rezultatele tratamentului Velashape apar imediat, in special la nivelul texturii pielii. Reducerea semnificativa a tesutului adipos se observa la opt saptamani dupa prima sedinta. Gradul de satisfactie al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%, iar cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort. Daca dupa efectuarea sedintelor sportul o sa fie prietenul nostru, cu siguranta mult timp o sa ne iubim corpurile . Asadar,  va indrum cu drag daca aveti ocazia de a incerca acest tratament.

Publicitate