Proiecte de casa la preturi bune !

Stiu sigur ca a iti construi o casa este poate peste puterile unui singur om. In spatele ridicarii unui camin este multa munca, pricepere si ambitie. Fiecare dintre noi a visat sau viseaza la casa perfecta. La o locuinta calduroasa, plina de liniste si iubire. La locul acela in care se intoarce cu cea mai mare nerabdare seara acasa. Din pacate la noi in tara stim cu totii ca nu este atat de simplu sa-ti ridici o casa. Am tot vazut in ultimul timp pe diferite site-uri proiecte de case . Interesata de acest subiect am citit, m-am documentat si am aflat de o echipa formata din 7 arhitecti si 4 ingineri specializati in realizarea de proiecte de case . Sunt in online din anul 2011 si au autorizat peste 800 de proiecte la nivel national . Ei tin cont de bugetul fiecarei persoane si comunica ori de cate ori este nevoie. Iti poti alege un proiect sau poti veni tu cu planul dorit mai apoi ramanand doar sa discutati toate detaliile. Tot aici sunt impartite proiectele pe categorii: proiecte case mari,  proiecte case medii dar si proiecte case mici. Trebuie sa stiti  ca puteti gasi proiecte chiar si pentru garaje. Au o multime de exemple care mai de care mai spectaculoase. Daca v-a placut arhitectura de exterior dar cea din interior doriti sa fie altfel, stati fara griji deoarece schimbarile sunt posibile cu ajutorul acestei echipe . 

In aceasta perioada dispuneti de reduceri la pretul proiectului . Pe site-ul lor gasiti orice detaliu , nr de telefon dar si adresa de e-mail unde fiti siguri ca va vor raspunde in cel mai scurt timp . Daca iti doresti un proiect casa nu ezitati sa contactati aceasta echipa deoarece cu siguranta o sa fie totul mai simplu pentru voi.

O zi cat mai productiva va doresc !

Proiect-de-casa-mica-Parter-Mansarda-1011-2-1030x580Proiect-casa-cu-Mansarda-112011-1-1030x580Proiect-casa-cu-mansarda-288012-1-1030x580

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Proiecte de casa la preturi bune !&8221;

Comentariile nu sunt permise.