Despre mezoterapia faciala !

Buna din nou ! Orice persoana trebuie sa se gandeasca in primul rand la ea, sa aiba  grija de tenul si sanatatea ei. Trebuie sa ne oferim mai mult timp noua. Sa ne luam macar o zi pe saptamana pe care sa ne-o dedicam in intregime. Toate femeile se confrunta cu problema ridurilor dupa o anumita varsta. Fie ca sunt ele riduri fine sau mai aprofundate, tehnologia a evoluat dupa cum observam si aceste probleme pot disparea. Poate ati auzit pana in prezent de mezoterapie  , aceasta fiind un protocol unic de tratament conceput de specialistii Noblezza . Aceasta  Mezoterapie faciala  ne ofera un ten neted, echilibrat si matifiat. Atunci cand auzim de termenul mezoterapie fara ace trebuie sa fim constiente ca este un tratament non-invaziv cu substante hranitoare. Acesta reimprospateaza zona ochilor si ofera un efect de lifting instant .

Odata ajunse la clinica Noblezza  un expert in estetica faciala va evolueaza istoricul medical dar si starea tenului vostru. Urmand ca apoi sa discutati impreuna ce va doriti . O sedinta costa 480 de lei insa in aceasta perioada sunt reduceri substantiale si puteti beneficia de o sedinta la jumatate de pret.

O sedinta de mezoterapie dureaza 45-60 de minute si este perfecta pentru tenul sensibil , oferand un efect de calmare instantaneu .

Pe parcursul curei de tratament o sa fiti evaluate de fiecare data si aveti oportunitatea de a folosi acasa produsele lor pentru ingrijire.

Este o clinica foarte buna , trecandu-i pragul foarte multe persoane importante si serioase care au fost pe deplin multumite .

Pe voi va incanta acest tratament? O zi minunata va doresc tuturor !

oferta-mezodoctor-Ultimele-2

Publicitate