Doom dictionar .

Buna si bine v-ati intors aici. Daca sunteti in cautare de un dex trebuie sa stiti ca in prezent se afla la oferta impreuna cu doom dictionar + Gramatica de baza a limbii romane. Pe Editura Univers Enciclopedic o sa observati o multitudine de reduceri substantiale ce au loc mai tot timpul anului. Doar cu un singur click pe dex pret o sa observati ca este in prezent redus la jumatate din pretul initial. Stim totii cat ne ajuta orice carte in plus citita. Acest pachet contine instrumente vitale ale limbii romane. Este binevenit in casele tuturor romanilor, fiind o placere sa le citesti.

Academia Romana este cel mai inalt for de stiinta si cultura din Romania. A fost fondată la 1 aprilie 1866, sub denumirea de Societatea Literară Română, devenită la 1 august 1867 Societatea Academică Română, iar în 1879 Academia Română. Stim ca rolul principal al Academiei consta in cultivarea limbii romane. Cele mai reprezentative lucrări academice sunt Dicționarul limbii române, Dicționarul explicativ al limbii române, Dicționarul general al literaturii române, Micul dicționar academic și Tratatul de istoria românilor.

Un lucru important despre livrarea produselor este ca vin frumos ambalate, durata fiind una scurta de primire a coletului. Totodata transportul este gratuit la comenzi mai mari de 28 de lei . Asadar, daca esti adolescent , parinte sau chiar bunic nu treceti cu vederea aceste trei carti speciale pentru viata noastra. 

Nu ezitati sa intrati pe acest site deoarece o sa ramaneti uimiti cat de multe produse au in stoc din diferite categorii. 

O zi cat mai productiva va doresc !

coperta-dex-doom-gram1_4.jpg

 

 

Publicitate